Telefon: +3620-566-2079

E-mail: info @ karpatiklima.hu

Klímaszerelés Budapest

A klímaszerelés első lépése az Ön számára legmegfelelőbb légkondícionáló berendezés kiválasztása. Ha bizonytalan abban, hogy milyen típusú, teljesítményű eszközre van szüksége hívjon bizalommal és segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket.

A klímaszerelés második lépése a kivitelezési munka pontos átbeszélése és tájékoztatás a részletes munkafolyamatokról. Fontos, hogy a leendő tulajdonos minden részlettel tisztában legyen és ezáltal megfelelő döntést hozzon.

A klímaszerelés harmadik lépése az eszköz próbája és a boldog tulajdonos tájékoztatása a helyes működtetés részleteiről. Fontos felhívni a figyelmet, hogy az új készülék megbízható működésének feltétele a rendszeres karbantartás.

Egy átlagos klímabeszerelés készüléktől függően 3-4, esetenként akár 5-6 órát is igénybe vehet. Ezt figyelembe véve érdemes mihamarabb foglalni időpontot, hisz naponta átlagosan két telepítést végzünk és a kiemelt nyári időszakban sok embernek jut eszében szinte egy időben klímabeszerelést kérni. Javasoljuk, hogy még a nyári dömping előtt vagy akár az őszi napokban szereltesse be a klímát, így mire beköszönt a nyári kánikula, Önnek már csak be kell kapcsolnia a készüléket.

 

 

Hívjon minket:

+3620-566-2079

Responsive

Klímaszerelés Budapest

Daikin klíma klímaszerelés
Midea klíma klímaszerelés
Hitachi klíma klímaszerelés
LG klíma klímaszerelés
Samsung klíma klímaszerelés
Panasonic klíma klímaszerelés